OVE PERSSONS ÅKERI

Värmlands län

Information

600722-XXXX är organisationsnummer för verksamheten OVE PERSSONS ÅKERI. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som OVE PERSSONS ÅKERI är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sunne som är den kommunen som OVE PERSSONS ÅKERI finns i.

OVE PERSSONS ÅKERI har varit registrerat sedan 1989-03-14 och det finns flera verksamheter i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för OVE PERSSONS ÅKERI så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

OVE PERSSONS ÅKERI är och det finns flera verksamheter i Sunne som också är .

Firmatecknare för OVE PERSSONS ÅKERI är följande:

Vill ni komma i kontakt med OVE PERSSONS ÅKERI så kan ni göra det på telefon genom 0565-41036 eller genom brev på följande adress:

Åkeri med godstransport

Det finns olika personer som har en koppling med OVE PERSSONS ÅKERI och det är Persson, Ove Per Gunnar som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,