HORSE POWER RACING HANDELSBOLAG

Värmlands län

Information

HORSE POWER RACING HANDELSBOLAG hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Sunne som är den kommunen där HORSE POWER RACING HANDELSBOLAG finns. I Sunne så finns det många olika Handelsbolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. HORSE POWER RACING HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket HORSE POWER RACING HANDELSBOLAG har haft sedan 1994-01-01. HORSE POWER RACING HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till HORSE POWER RACING HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Torsberg 108, 686 91, Sunne men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0565-10066.

Sunne arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler bolag.

HORSE POWER RACING HANDELSBOLAG har idag 916913-0979 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för HORSE POWER RACING HANDELSBOLAG

Tävlingsverksamhet och uppfödning av travhästar och därmed förenlig verksamhet samt försäljning och reparation av och tävlingsverksamhet med bilar.

I HORSE POWER RACING HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Paul Robert som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Persson, Per Svante som är född 1939 och har titeln Bolagsman, .