S.Y. Skog Handelsbolag

Värmlands län

Information

S.Y. Skog Handelsbolag hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Sunne som är den kommunen där S.Y. Skog Handelsbolag finns. I Sunne så finns det många olika Handelsbolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. S.Y. Skog Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. S.Y. Skog Handelsbolag har funnits sedan och 2003-10-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till S.Y. Skog Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kornv. 5, 686 31, Sunne men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0565-14172.

Sunne arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler verksamheter.

S.Y. Skog Handelsbolag har idag 969696-6408 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för S.Y. Skog Handelsbolag

Virkeshandel.

I S.Y. Skog Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Sven Elving som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Bo Yngve Joel som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .