Boarderline Vattensport Handelsbolag

Värmlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sunne och Boarderline Vattensport Handelsbolag är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Boarderline Vattensport Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Boarderline Vattensport Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Boarderline Vattensport Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-04-11. Det finns flera olika bolag i Värmlands län som är ett stort län. Sunne där bolaget finns i jobbar för att bolag som Boarderline Vattensport Handelsbolag ska trivas.

Boarderline Vattensport Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-31. I Sunne så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av vattensportartiklar, kläder och båttillbehör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Boarderline Vattensport Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-20.

Idag är Boarderline Vattensport Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Sunne.

Vill man komma i kontakt med Boarderline Vattensport Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6510269.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Boarderline Vattensport Handelsbolag är GULDSMEDJAN HANDELSBOLAG som är född och har titeln Bolagsman, Jonsson, Sven Magnus som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .

Boarderline Vattensport Handelsbolag har 969718-2849 som sitt organisationsnummer.