Östanås Maskinservice Mats Martinsson

Värmlands län

Information

500901-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Östanås Maskinservice Mats Martinsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Östanås Maskinservice Mats Martinsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sunne som är den kommunen som Östanås Maskinservice Mats Martinsson finns i.

Östanås Maskinservice Mats Martinsson har varit registrerat sedan 1984-05-15 och det finns flera verksamheter i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Östanås Maskinservice Mats Martinsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Östanås Maskinservice Mats Martinsson är och det finns flera verksamheter i Sunne som också är .

Firmatecknare för Östanås Maskinservice Mats Martinsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Östanås Maskinservice Mats Martinsson så kan ni göra det på telefon genom 0565-32107 eller genom brev på följande adress:

Reparation av lantbruksmaskiner och bilar

Det finns olika personer som har en koppling med Östanås Maskinservice Mats Martinsson och det är Martinsson, Mats Bertil Gunde som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,