Aktiebolaget Bilshopen Sunne

Värmlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med biltillbehör, drivmedel, mopeder, motorcyklar och mopedbilar, handel och reparation av motorredskap för skog och trädgård samt handel och reparation av vapendelar och ammunition samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Bilshopen Sunne vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sunne så är Aktiebolaget Bilshopen Sunne ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Sunne arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sunne och i Värmlands län. Redan 1981-04-23 så skapades Aktiebolaget Bilshopen Sunne och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Bilshopen Sunne har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Bilshopen Sunne är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1981-01-01

556209-7773 är organisationsnummret för företaget som finns i Sunne.

Just nu är Aktiebolaget Bilshopen Sunne Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Bilshopen Sunne så går det att nå dem via telefon på 0565-10618 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Bilshopen Sunne är Ekström, Gunde Enar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Anna-Stina Helena som är född 1965 och har titeln Suppleant, Backman, Kurt Stefan som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic Fryksdalen AB som är född och har titeln Revisor, .