Norsjö Industri & Förvaltnings Aktiebolag

Värmlands län

Information

Norsjö Industri & Förvaltnings Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sunne. Det är nämligen den kommunen som Norsjö Industri & Förvaltnings Aktiebolag finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Norsjö Industri & Förvaltnings Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Norsjö Industri & Förvaltnings Aktiebolag som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 1986-04-11. Men sedan 1996-01-01 så har Norsjö Industri & Förvaltnings Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stöpafors 110, 686 93, Sunne. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Norsjö Industri & Förvaltnings Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 054-870620.

Sunne arbetar för att företag som Norsjö Industri & Förvaltnings Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Norsjö Industri & Förvaltnings Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Värmlands län.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsindustri för legoarbeten samt äga och förvalta aktier och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Norsjö Industri & Förvaltnings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Norsjö Industri & Förvaltnings Aktiebolag och det är följande personer, Hansson, Per Olof som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiberg, Ralph Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Norsjö Industri & Förvaltnings Aktiebolag är 556274-3293.