Tossebergs Fastighets AB

Värmlands län

Information

Tossebergs Fastighets AB är ett företag som finns i Sunne. I Tossebergs Fastighets AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Lars Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Eivor Marianne som är född 1949 och har titeln Suppleant, Backman, Kurt Stefan som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic Fryksdalen AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tossebergs Fastighets AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tossebergs Fastighets AB på telefon 0565-12560.

Bolaget ska bedriva köp, försäljning och förvaltning av värde- papper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tossebergs Fastighets AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tossebergs Fastighets AB är ett av många företag som finns i Värmlands län och Sunne arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Tossebergs Fastighets AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tossebergs Fastighets AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tossebergs Fastighets AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tossebergs Fastighets AB har 556399-5801 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.