Aktiebolaget Björkefors Herrgård

Värmlands län

Information

I Sunne finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Björkefors Herrgård. Det finns flera verksamheter som liknar Aktiebolaget Björkefors Herrgård i Värmlands län. Sunne är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1991-12-17 så har Aktiebolaget Björkefors Herrgård varit registrerat. Idag är Aktiebolaget Björkefors Herrgård Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sunne.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Björkefors Herrgård så kan man gör det genom att posta ett brev till V. Jössefors 15, 671 93, Arvika. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Björkefors Herrgård så kan ni göra det på 0570-21104.

Bolaget skall bedriva kvalificerad omvårdnad utifrån enskilda individers individuella behov inom äldrevård, rehabiliteringsvård, friskvård och hospisvård, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Jarlstedt, Margareta Birgitta som är född 1940 och har titeln Likvidator, Norman, Kent Eije som är född 1949 och har titeln Revisor, Kent Norman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Aktiebolaget Björkefors Herrgård har 556439-6637 som sitt organisationsnummer.