Hagbäckens Bygg AB

Värmlands län

Information

Hagbäckens Bygg AB hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Sunne som är den kommunen där Hagbäckens Bygg AB finns. I Sunne så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hagbäckens Bygg AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hagbäckens Bygg AB har haft sedan 2008-01-31. Hagbäckens Bygg AB har funnits sedan och 2008-02-07 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hagbäckens Bygg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skröttingerud 70, 686 94, Rottneros men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0565-711755.

Sunne arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hagbäckens Bygg AB Privat, ej börsnoterat.

Hagbäckens Bygg AB har idag 556639-4820 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Hagbäckens Bygg AB

Bolaget skall förvalta fastigheter och värdehandlingar och därmed förenlig verksamhet.

I Hagbäckens Bygg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Frigren, Stefan Bo som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Frigren, Eva som är född 1963 och har titeln Suppleant, Backman, Kurt Stefan som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic Fryksdalen AB som är född och har titeln Revisor, .