Hilma of Sweden AB

Värmlands län

Information

Hilma of Sweden AB hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Sunne som är den kommunen där Hilma of Sweden AB finns. I Sunne så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hilma of Sweden AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hilma of Sweden AB har haft sedan 2006-11-16. Hilma of Sweden AB har funnits sedan och 2006-11-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hilma of Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Dalag. 20 A, 113 24, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-3402881.

Sunne arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hilma of Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Hilma of Sweden AB har idag 556712-2782 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hilma of Sweden AB

Aktiebolagets verksamhet ska vara att idka försäljning av kläder till butiker och att designa och ta fram egna klädkollektioner samt idka handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Hilma of Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Frykestam, Anna Hilma Ulrika som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Frykestam, Jan Paul Daniel som är född 1979 och har titeln Suppleant, Adolfsson, Bengt Dick Ulrich som är född 1965 och har titeln Revisor, Hernström, Leif Anders som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .