Pricken Barnkläder i Sunne AB

Värmlands län

Information

556735-7651 är organisationsnummer för bolaget Pricken Barnkläder i Sunne AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pricken Barnkläder i Sunne AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sunne som är den kommunen som Pricken Barnkläder i Sunne AB finns i.

Pricken Barnkläder i Sunne AB har varit registrerat sedan 2007-08-07 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pricken Barnkläder i Sunne AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-27.

Pricken Barnkläder i Sunne AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sunne som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pricken Barnkläder i Sunne AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Pricken Barnkläder i Sunne AB så kan ni göra det på telefon genom 0565-10121 eller genom brev på följande adress:
Åttkantsg. 11, 652 20, Karlstad

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva butiks- och internethandelmed barnkläder och leksaker, förvaltning av värdepapper och fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pricken Barnkläder i Sunne AB och det är Lundgren, Anna Maria som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Inga-Lill Maria som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lundquist, Lars-Jonas som är född 1960 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,