LuckyRider Publishing AB

Värmlands län

Information

I Sunne finns det ett Aktiebolag som heter LuckyRider Publishing AB. Det finns flera verksamheter som liknar LuckyRider Publishing AB i Värmlands län. Sunne är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

LuckyRider Publishing AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-09-13 och det finns flera verksamheter som är det i Värmlands län.

Sedan 2007-08-09 så har LuckyRider Publishing AB varit registrerat och sedan 2007-09-13 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är LuckyRider Publishing AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sunne.

Vill man komma i kontakt med LuckyRider Publishing AB så kan man gör det genom att posta ett brev till BOX 16, 0 , Sunne. Vi ni istället prata med LuckyRider Publishing AB så kan ni göra det på 0565-10802.

Bolaget skall bedriva tidningsproduktion, bokproduktion, videoproduktion, filmproduktion, grafisk produktion, webproduktion, hästverksamhet, reklamprodukter, utbildningsprodukter, försäljning av relaterade produkter, produktion av relaterade produkter, import och export av tidningar, böcker och relaterade hästprodukter. Prenumerationstjänst.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Vikberg, Åsa Elisabeth som är född 1965 och har titeln VD, Vikberg, Åsa Elisabeth som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikberg, Lovisa Karolina som är född 1987 och har titeln Suppleant, Olsson, Bengt Robert som är född 1953 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

LuckyRider Publishing AB har 556735-8188 som sitt organisationsnummer.