Sigurdssons El

Värmlands län

Information

560422-XXXX är organisationsnummer för bolaget Sigurdssons El. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sigurdssons El är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sunne som är den kommunen som Sigurdssons El finns i.

Sigurdssons El har varit registrerat sedan 1994-10-21 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sigurdssons El så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Sigurdssons El är och det finns flera bolag i Sunne som också är .

Firmatecknare för Sigurdssons El är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sigurdssons El så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning och installation av elmaterial såsom kabel, vägguttag, brytare, säkringar och centraler. Försäljning av vitvaror.

Det finns olika personer som har en koppling med Sigurdssons El och det är Sigurdsson, Per Johan Gunnar som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,